Ensemble Atelier Hermessage


Joris Van Eeckhoven, dwarsfluit; Griet Carlier, accordeon, percussie en piano; Lieven Vandewalle, cello; Marc Saey, contrabas; Marc Michaël De Smet, compositie en piano.

Zang: Teike Vos.


De welriekende dreef is een reeks waar een dichter of schrijver te gast is. Hij/Zij vertelt en leest uit eigen werk. Teike Vos en Marc Michaël De Smet zingen zijn/haar verzen.

Salon Lhota is een nieuw initiatief. Het salon bevindt zich op de eerste verdieping in de Sint-Hermesstraat 1 in Ronse ( om de hoek van het atelier).
Bij een eerste reeks van drie zondag-voormiddagen luisteren we naar opnames van strijkkwartetten van Haydn, Mozart, Beethoven en Schubert, uitgekozen en gepresenteerd door Marc Michaël De Smet.
Zoals voor alles wat Atelier Hermessage organiseert wordt ook voor Salon Lhota een vrije bijdrage gevraagd. Inschrijving kan voor de reeks of voor één dag.

Reservatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0496381328 ( ook nodig voor de optredens in Atelier Hermessage.)

De optredens in Atelier Hermessage zijn meestal op maandagavond, maar er zijn uitzonderingen. Info in de rubriek Agenda.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Graag een seintje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

******************

 

Een nieuwe cd is in aantocht!

Teike Vos zingt EEN ANDER LIEDJE… op gedichten van Stefaan van den Bremt, en muziek van Marc Michaël De Smet.

Op 12 oktober wordt de cd voorgesteld aan het publiek in de KANTL, Gent (zie Agenda)

 

 ******************

 

Tijdens de corona tijd heb ik met Teike Vos een filmopname laten maken van de theatrale versie van  ons programma Ruggelings, zonder publiek weliswaar. We deden dat in Theater Tinnenpot in Gent, tijdens 3 draaidagen. Fragmenten van die filmopname zullen gebruikt worden als promotie.

We wachten nog op de definitieve montage. Wordt vervolgd.

 

Nieuws https://www.marcmichaeldesmet.be/ Super User